En vecka full av upplevelser i Canazei

Ännu två veckor har sprungit förbi! I ett kallt men soligt Canazei börjar allt fler och fler gäster att komma. Våra veckor är fullspäckade med olika aktiviteter och arrangemang så vi har ständigt något på gång.

Dolomiti Superski är ett enormt stort skidområde, därför har vi tre pistvisningar per vecka så vi får visa runt gästerna i våra favoritpister. Vi åker i lokalområdet om söndagen, på måndagen åker vi runt det stora, kända Sella-massivet. Om torsdagen åker vi ända ut till de breda, soliga pisterna i Ortisei alternativt La Villa.

Picknick Canazei

Vi kickar igång veckan med Pubcrawl där vi går till de fem bästa barerna i Canazei. På tisdagskvällen är det Italiensk afton, där bjuds det på god pizza och pasta buffé. Onsdag är picknickens dag! Vi håller en mysig picknick precis bredvid pisten. När picknicken är slut är det inte långt kvar tills Viking-Night startar. Viking-Night är en stor fest för alla skandinaver med roliga tävlingar och happy-hour i baren. Torsdagar är till för finsmakare. Vi har vinprovning tätt följt av trentionafton på en av Canazei’s finaste restauranger.

Guider Canazei

Dessutom är vi på två mysiga barer till afterski varje dag. Man kan välja om man vill sitta utomhus med filtar och värmelampor och lyssna på live-musik på Die Kleine Lili. Alternativt värma sig inomhus på Taverna Espanola med en öl i handen och lyssna på musik eller kolla på sport. Det är på Taverna Espanola vi håller våra sportarrangemang, den här veckan har vi samlats, gäster som guider, och sett på den spännande handbollsmatchen mellan Sverige och Danmark.

Vi guider kan verkligen relatera till uttrycket “tiden går fort när man har roligt”. För i Canazei finns det allting någonting att göra!