Sista veckorna i vårt paradis

Efter en otrolig högsäsong fylld med många härliga gäster så slår våren ut i Canazei. Jag kan knappt tro att högsäsongen redan är över. De senaste veckorna har gått alldeles för fort. Det har varit långa, fartfyllda dagar men oj vad roligt vi haft det!

Canazei har bjudit på allt från sol, snö och vind. Här i Dolomiterna växlar vädret otroligt snabbt. Ena dagen kan det vara varmt och stilla och på bara några timmar kan det slå över till starka vindar och snö.

Men en sak som är helt säkert är att Dolomiterna är extremt solsäkert. Under hela säsongen kan jag räkna på en hand de dagar med dåligt väder. När man ska på semester till Canazei kan man vara lugn, det kommer att finnas dagar med strålande sol!

Det känns så konstigt och ledsamt att säsongen lider mot sitt slut. Vi i teamet har kommit varandra så nära och vi gör allting tillsammans. Vi kan alla rutiner, vi hjälper varandra och tillsammans har vi det bara så bra. Vi har under säsongen lärt känna lokalbefolkningen, våra samarbetspartners och kulturen i Canazei. Vi har utvecklat våra språkkunskaper, våra tekniker i pisten och inte minst har vi utvecklats som personer.

Team Canazei 2017

Vilken säsong vi haft! Med nästan sol varje dag har Canazei verkligen vunnit en plats i våra hjärtan. Vi är så otroligt nöjda över att just vi har fått Canazei som destination och skulle inte vilja byta ut det för allt i världen. Nu ska vi njuta så mycket som vi bara kan de sista veckorna. Och en sak är säker, vi kommer alltid att komma tillbaka till Canazei och fantastiska Dolomiterna.

Tack för denna säsong!

/Team Canazei